Mobiel geluk!

In een wereld die wordt overspoeld met massaproducten en trends die dagelijks veranderen. De Flowcamper richt zich op een andere levensstijl.

De Flowcamper is handgemaakt met liefde en toewijding in een kleine oplage. Elk voertuig is hierdoor uniek en onderscheidt zich van de door de consument gestuurde, zielloze massa van uniformiteit. De†Flowcamper maakt ons dagelijks leven en onze vrije tijd persoonlijker, harmonieuzer en cooler. De Flowcamper is een manier van leven!

We zouden allemaal willen dat we meer tijd en vrije tijd hadden, maar in plaats daarvan draait de wereld sneller en wordt het dagelijks leven hectischer en steeds luider.

De Flowcamper is uw rustpunt, toevluchtsoord en partner in crime in elke situatie. Hij combineert de geschiedenis van de legendarische VW en Mercedes campers met de eisen van vandaag.

Onze liefde voor campers en kamperen zit in elke Flowcamper. Handgemaakt in Duitsland en niet massaal geproduceerd of liefdeloos door machines in elkaar gezet.

Ongeacht of het gaat om de alledaagse Frieda gebouwd op een Vito of T6.1 of de reisdroom Max gebouwd op een Sprinter.

Dat kun je zien. En je kunt het voelen. En dat maakt je gelukkig.

Bewegende geschiedenis!

Bij de ontwikkeling van de Flowcamper hebben wij de ideeŽn van de aloude campers van Volkswagen en Mercedes Benz overgenomen. Wij hebben de ideeŽn van de aloude campers van Volkswagen en Mercedes Benz naar de huidige tijd overgebracht en er nieuwe oplossingen aan toegevoegd.

Het resultaat is een voertuig dat volledig geschikt is voor dagelijks gebruik met een laag verbruik, hoge veiligheidsnormen en grote kwaliteit gecombineerd met de levensstijl van de oorspronkelijke camper.

Zodat u kunt genieten van de vrijheid van zowel kleine ritten als van roadtrips naar de mooiste plekjes ter wereld

Mobiel minimalisme!

Een Flowcamper combineert het verlangen naar mobiliteit met een minimalistische voetafdruk in het dagelijks leven en de vrije tijd. Een Flowcamper is enerzijds een auto, een transporter en anderzijds een vrijheidsvoertuig. Met alles wat nodig is, maar niet meer. Keyless go, keramische kookplaat of elektrisch hefdak? Niet bij een Flowcamper!

In plaats daarvan liefdevolle, pragmatische details en beperking tot het wezenlijke: motor met lage emissie, 5 zitplaatsen geschikt voor dagelijks gebruik, grote en comfortabele bedoplossingen boven en onder, koelbox, stromend water, flexibele, energiebesparende LED verlichting en een kooktoestel dat ook buiten en binnen gebruikt kan worden. Het volledig houten interieur, afgewerkt met oppervlakte oliŽn, maakt de Flowcamper zo uniek gezellig.

Alles wat je nodig hebt voor een gelukkig en mobiel leven zonder versplilling of overdaad.

Eerlijke prijzen

Er is slechts ťťn model, twee basisvoertuigen en een korte prijslijst, geen toeslagen, maar ook geen kortingen. Eenvoudig en eerlijk - voor iedereen.

Daarom hebben we er goed over nagedacht om niet te beknibbelen op stijl, aandacht voor detail, kwaliteit en functionaliteit: Alle Flowcampers worden vervaardigd in onze fabriek in Hagen, Duitsland, met liefdevolle aandacht voor detail.

Wij gebruiken uitsluitend merkcomponenten en bouwen uitsluitend op een hoogwaardig basisvoertuig. De oplossing voor eerlijke prijzen ligt in het minimaliseren van de inspanningen op het gebied van distributie, logistiek en productie, en in het concentreren op het wezenlijke. Daarom is de Flowcamper uitsluitend leverbaar startend vanaf de Volkswagen T6 met korte wielbasis of de Mercedes Benz Vito met lang wielbasis. Het vouwdak is altijd wit gespoten. Het interieur is chique en praktisch, maar zonder overbodige franjes.

Onze prijzen zijn eindprijzen voor een volledig rijklare camper.

Wanneer u uw Flowcamper bij ons ophaalt, is deze klaar voor vertrek. U neemt uw persoonlijke spullen, kentekenplaten en een goed humeur mee en kunt meteen aan uw vakantie beginnen. Onze prijzen zijn eerlijk en strak berekend - vergelijk gerust! Daarom valt er niets af te dingen of te onderhandelen.

Een Flowcamper kost wat hij kost. We hoeven dus geen pagina's en pagina's met aanbiedingen te schrijven. Daarom zijn de prijzen ook zo eerlijk.

Download onze prijslijst