VW Flowcamper

Flexibele metgezel!

Dankzij de afneembare zitbank, het panoramadak, met optionele vierwielaandrijving en nog veel meer.

Auto & Transporter

Zuinig en stil in het dagelijks gebruik, past in de parkeerplaats en de garage (hoogte ca. 2 m), standaard met 5 zitplaatsen (uitbreidbaar tot 8 zitplaatsen) met Isofix mogelijk. De uitneembare bank en het uitneembare meubel creŰren indien nodig een enorme opbergruimte.

Campervan

Comfortabel en compleet op reis, met compressor koelbox, watersysteem incl. buitendouche, kooktoestel, uitklapbare tafel en slaapbank die kan worden neergeklapt tot een bed van 1,6 m breed met bankfunctie.

Zonneterras

Het optionele vouwdak breidt de Flowcamper uit met twee extra slaapplaatsen, stahoogte en het heerlijke zonneterras. Deze is in een mum van tijd geopend door het openritsbare doek van het vouwdak.

Freedom in motion

Met optionele vierwielaandrijving, chassis voor ruw terrein, AT-banden en een mobiel zonnestelsel is de Flowcamper klaar voor momenten weg van het massatoerisme.

Koken in de Flowcamper

Binnenkeuken

Koken onderweg is leuk, zeker in de Flowcamper. Want jij bepaalt waar je wilt koken. Bij slecht weer in de auto, op tafel of aan de werkbank in de keuken.

Buitenkeuken

Buiten zijn natuurlijk is nog leuker! Voor de schuifdeur, op de tafel, die zowel binnen als buiten te gebruiken is.

Achteraan de flowcamper

Ook onder de achterklep op de optionele opbergboxen, die snel kunnen worden omgebouwd tot achterkeuken. Indien gewenst is er optioneel een tweede kooktoestel, zodat ook grotere menu's mogelijk zijn.

Minimalisme kan zo flexibel zijn!

Genieten in de Flowcamper

Overvloed aan ruimte

De Flowcamper biedt veel ruimte voor je leven. Binnenkant en buitenkant. Of eigenlijk binnen buiten.

Dankzij de grote openingen in de carrosserie voel je je ook in de Flowcamper dicht bij de natuur.

Veel ruimte, een tafel die variabel kan worden gepositioneerd, een bed dat eenvoudig te monteren is en de comfortabele zitpositie van de bank zorgen in combinatie met de natuurlijke en gezellige materialen voor een onvergelijkbaar huiselijke sfeer.

Ook voor uw hond hebben wij gedacht. Vraag om de mogelijkheden.

Slapen in de Flowcamper

Bovenaan

De Flowcamper is een oase van welzijn en een oase van rust. Deze omvat grote bedden met uitzicht.

Het bed in het verhoogde slaapdak is een bijzonder genot dankzij het panoramische uitzicht, dat in enkele ogenblikken met een ritssluiting kan worden blootgelegd. Prachtig uitzicht, perfecte ventilatie en jaloerse blikken gegarandeerd. Bij slecht weer is het doek in een mum van tijd dicht en zorgen de ge´ntegreerde ramen voor verluchting.

Onderaan

Het standaard onderbed is 1,60 m breed en zorgt ook met gesloten dak voor een goede nachtrust.

Voor elke situatie de juiste bedvariant.

Ordenen in de Flowcamper

Opbergruimte binnen

De Flowcamper biedt een grote opbergruimte onder de slaapbank. Doorslaggevend voor een probleemloos dagelijks leven en een ontspannen vakantie is echter hoe deze opbergruimte kan worden gebruikt.

De eerste stap naar een onvergelijkbare flexibiliteit is de opbergruimte-indeling met schuifplanken. Dit voorkomt dat bagage door elkaar wordt geschud. De opklapbare zitting biedt een spontane toegang tot het voorste deel van de opbergruimte.Maximaal drie opbergboxen bieden een extra organisatiestructuur. Met de schuifplank, die snel kan worden verwijderd, kunnen de dozen niet alleen naar buiten, maar ook naar binnen worden getrokken. Toegang is ook mogelijk bij slecht weer. Bij de dozen zijn bijpassende kledingtassen verkrijgbaar.

Opbergruimte achteraan

De opbergruimtebrug maakt het ook mogelijk om de ruimte tussen de boxen en het bed verstandig te benutten. Het opklapbare hoofdeinde van het bed maakt de toegang tot bagage nog gemakkelijker. Het gordijn van de bagageruimte beschermt tegen nieuwsgierige blikken en biedt plaats aan stoelen en een tafel.

Douchen in de Flowcamper

Water bij de hand

Een Flowcamper is voorzien van 12L vers water en 12L regenwater in de keuken.

Deze zijn te gebruiken aan de binnenzijde van de RVS spoelbak en dankzij de lange slang door het schuifraam of voor de schuifdeur. Zandvoeten en vieze handen zijn geen probleem.

Er zijn ook twee optionele houders voor de douchekop: een zuignaphouder voor buiten en de railhouder voor binnen en gebruik onder de achterklep.

Een bijzonderheid is de optionele mobiele douche op batterijen.

Ruimtebesparend opgeborgen in de opbergruimte achter de wielkast en overal klaar voor gebruik. Of het nu op het strand is of in het park. Maar natuurlijk ook om te douchen op de achterklep of als watervoorziening voor de achterkeuken.

De batterij voorziet de pomp ongeveer 50 minuten van stroom en kan via de 12V-stekker in het voertuig worden opgeladen. Er is optioneel 16L vers water beschikbaar.

Download onze prijslijst